Sütőtökös terítő – az őszi aztalok terítője

Sütőtökös terítő, mely az én kedvenc őszi motívumom. Sütőtökös terítő, mely nem hiányozhat egyetlen ősziesen megterített asztalról sem.

Nos, én valóban imádok dekorálni. Dekorálom a lakást minden évszakban, az évszakhoz illő dekorációval. Ha ősz, akkor jöhetnek a termések, a sárguló falevelek és a sütőtök. A dekorálást pedig az asztallal kezdem. Ez a sütőtökös motívum, elárulom, hogy nagyon jól mutat az asztalterítőn. Ez a tökös terítő garnitúra két darabból áll. Mutatom az első darabját:

A fotókon a 85×85 cm-es asztalközepet láthatod. Ez a méret illik minden étkezőasztalhoz, legyen az kör, szögletes,  vagy ovális alakú, kicsi, vagy nagyméretű étkezőasztal. Használhatod a terítőt csak úgy mezítlábasan, ahogy az alsó fotón láthatod. Kiegészítheted a középterítőt egy egyszínű asztalterítővel is. Mint a felső fotón látható, én egy egyszínű rozsdabarna terítővel egészítettem ki. Ugye milyen mutatós? Képzeletben rakjál hozzá egyszínű tányérokat, és egyszínű szalvétákat. A vázába rakjál leveles faágakat, és egy gyertyát. Fantasztikusan hangulatos asztalt teríthetsz így, egyszerű eszközök segítségével.

Most mutatom a garnitúra második darabját:

 

A garnitúrának ez a 25×40 cm-es kis terítő, a második mérete. A kisméretű asztalkákhoz illik. Bár, mostanában valahogy összementek a dohányzóasztalok. Ezekhez a kisméretű dohányzóasztalkákhoz is tökéletes ez a terítő.

Ötlet: mérete alapján tányéralátétnek is használható ez a méret. Ajánlom mindazoknak a vásárlóknak, akik nem kedvelik az asztalterítőket. Ezekkel az alátétekkel, nagyon elegáns, mutatós asztalokat lehet teríteni.

Ajándék: tökéletesek ezek a terítők ajándéknak is. Főleg, ha éppen az őszi hónapokban van a névnap, vagy a születésnap, ideális ajándéknak is ez a garnitúra.

Őszi asztali deloráció II.

Őszi asztali dekoráció II.

Végezetül pedig, egy egyszerű, sütőtökkel díszített asztallal zárom az ajánlatomat.

Kezelésük : a garnitúra anyaga pamut és poliészter keverék, egy kis lenes beütéssel. Ezáltal erős, vastag az anyaga, viszont könnyen kezelhető. Mosógéppel 40 C-on moshatod és forró vasalóval vasalhatod!

Ha tetszettek a terítők, kérlek nézz szét Webáruházunkban. Jó böngészést kívánok: Simon Kati Evidensbolt Webáruház

 

 

 

Comments are closed.