Asztalterítők – minden méretben az Evidendboltból

Az asztalterítők vásárlása nagy odafigyelést igényel. Asztalterítők vásárlása foglalkoztat? Akkor a legjobb helyen vagy, az Evidensboltban, az asztalterítők Webáruházában.

Áruházunkban jelenleg 266 darab asztalterítőt találhatsz. Asztalterítőink minden igényt kielégítenek. Mutatok neked most néhány fotót, ami bemutatja óriási választékunkat!

Ezek a pamut anyagok. A belőlük készülő asztalterítők lehetnek egyszínüek, vagy mintásak.

Találsz nálunk damaszt terítőket, teflonos damaszt és impregnált damaszt terítőt is. Nagy családi rendezvény lesz az otthonodban? Esküvő, házasági évforduló, születésnap, keresztelő? Egy lépést se menj tovább, hiszen megtaláltad a terítődet.

Miért érdemes nálunk vásárolnod?

– Mert mi vagyunk az egyik legnagyobbak, az asztalterítők terén

– Nagy a termékválasztékunk és a méretválasztékunk is

-Minden terítőből készítünk ovális és kör méretet is

– Az asztalterítőkhöz, hozzáillő textil kiegészítőket is készítünk

-Ha felhívsz minket, személyreszabottan, ingyenesen segítünk

-A posta futárszolgálatával szállítunk az ország bármelyik részére

-Kényelmesen, otthonodból, a fotelban ülve, megrendelheted a terítődet

-2-3 nap múlva az otthonodban átveszed a megrendelt csomagot, amit a postásnak fizetsz ki

Visszatérve a termékeinkre, találsz nálunk asztalközepeket, akár az átlagos hétköznapok asztalaira, de találhatsz ünnepi asztalközepeket is, akár karácsonyit, akár húsvétit is.

Az étkezőasztalra való terítők között a damaszt és a vízlepergető terítőkön kívül,ajánlom még neked az alkalmi asztalterítőket is. Ezek a terítők javarészt taft anyagból készülnek és egy hozzáillő, gyönyörű asztalközép egészíti ki, a terméket.

Mint írtam, óriási a méretválasztékunk. Minden terítőnk 12-14 méretben készül. A szögletes méreteken kívül, ovális, sőt a kör méretben is gyártjuk terítőinket. Egészen 3m-ig készülnek asztalterítők, de ha neked valami egyedi, extra méretű igényed van, hívj fel minket bátran, megbeszéljük a problémát és segítünk a megvalósításában.

Mosás – asztalterítőink természetesen moshatóak, méghozzá 40 fokon. Vasalhatóak is valamennyien. A pamut alapanyagúak forró vasalóval,akár a maximális fokozaton,míg a műszálasak csak a gyengébb fokozattal.

Nézz szét kérlek áruházunkban! Remélem megtalálod a neked tetsző terítőt!

Jó böngészést kívánok: Simon Kati Evidensbolt

 

 

 

Comments are closed.