Kékfestő szalvéta - csokros margaréta mintával

Kékfestő szalvéta – csokros margaréta mintával

750 Ft

Kékfestő szalvéta, 100% pamut anyagból. Mérete 33×33 cm. Mosógépben 40 C-on mosható, forró vasalóval vasalható!

Termékleírás

Kékfestő szalvéta, ami engem mindig a nyárra emlékeztet. Kékfestő szalvéta csokros, margaréta mintával.

Webáruházunkban a kékfestő, keresett termék. Én nyári terméknek nevezem, és nem véletlenül. Ilyenkor, vagyis a nagy nyári utazások alkalmával, sokan keresnek a kinti rokonoknak, valami magyaros ajándékot. Ilyen ez a kékfestő textil szalvéta is, ami mutatós önmagában is, akár csak kiegészítésül használva egy fehér damaszt terítőhöz. Lássunk most egy kicsit többet, erről a kékfestő szalvétáról.

Az anyaga pamut anyag, csokros margarétás mintával. A mérete 33×33 cm. Ennek a textil szalvétának a segítségével, gyönyörű asztalokat teríthetünk. Mint az előbb említettem, egy egyszerű fehér terítővel is különleges. Képzelj el hozzá fehér tányérokat, vagy netán pirosat. Hozzá egy csokor mezei virág, lenyűgöző lesz a hatása.

A textil szalvéta anyagából, találsz még nálunk asztalterítőket is, nagy méretválasztékban. ITT találod az asztalterítőt. Ez a kékfestő szalvéta kiegészítve a kékfestő asztalterítővel, rendkívül elegáns.

Kötény – természetesen ugyanebből a mintából, amit szeretnék ajánlani. Ajándéknak is tökéletes, de csak otthonra, vagyis házi használatra is ajánlom.

Edényfogó kesztyű ebből a kékfestőből, maga a tökéletesség. Mutatós, praktikus otthon a konyhában, vagy megfelel kiegészítő ajándéknak is.

Asztlközép – 70×70 cm-es méretben. Kékfestő anyagból a nyári asztalokra, egyszerüen tökéletes. Magyaros ajándéknak is nagyon jó. Ha nem ismerjük a megajándékozott asztalméretét, akkor a legegyszerübb dolog egy asztalközepet vásárolni. Ezt az asztalközepet használhatjuk önmagában is, de egy egyszerű fehér damaszt terítőn is, nagyon mutatós lesz.

Kenyérkorás – kékfestő anyagból, a garnitúra hatodik tagja. Egyszerű, mutatós, ugyanakkor nagyon dekoratív darab. Könnyű szállítani, jól elfér egy bőröndben, vagy a szekrényben. Ha kioldod a négy sarkán lévő masnit, akkor egy 35×35 cm-es szivaccsal bélelt párnát kapsz.

Ajándék: – mint látod, a kékfestő termékek bármelyik tagja tökéletes ajándék. Egymással jól kiegészíthetőek.

Kezelésük: mosógépben 40 C-on moshatóak, a kékfestő termékek. A vasalásról se feledkezz meg. Miután 100% pamut az anyaga, forró vasalóval vasalhatóak, sőt kötelező a vasalása. Ha pecsét esik a termékekre, használj folteltávolító adalékanyagot.

További információk

Súly 50 g
Méretek 33 x 33 cm