Hópelyhes karácsonyi futó - fehér, arany lurex 175x30

Hópelyhes karácsonyi futó – fehér, arany lurex 175×30

3.700 Ft

Termékleírás

Hópelyhes karácsonyi futó 175×30 cm hosszúságban! Hópelyhes karácsonyi futó, amire már nagy szükség volt. Sokan kerestétek az igazán hosszú asztali futókat, de valahogy az hiányzik a piacról. Mondhatom, hogy ez a leghosszabb asztali futó, az Evidensbolt választékából. Anyaga ráadásul gyönyörű, poliészter anyag amely erős, vastag, a színe hófehér, a mintája pedig ezüst hópelyhes. Ezüsttel átszőtt hópehely a mintája.

Hová ajánlom ezt a terítőt? Mindenképppen az étkezőasztalokra, legyen az asztal bármilyen alakú, szögletes, ovális, vagy kör alakú. Igen, a kör asztalra is rakhatod, legfeljebb le fog lógni az asztal két oldalán a terítő. Használhatod csak úgy mezítlábason, önmagában ezt a futót, de például a karácsonyi vacsoránál, ráterítheted egy fehér damaszt terítőre. Nagyon elegáns hatást érhetsz el vele. A terítő közepét feldíszítheted egy kis fenyő ággal, vagy gyertyával és persze kiegészíted a terítést hófehér szalvétákkal. Ha ilyen elegáns a terítés, akkor érdemes a papír helyett textil szalvétákat használni, méghozzá a hófehéret. Webáruházunk is forgalmaz textil szalvétákat, ebben a kategóriában tudod megnézni a választékot. Ha véletlenül nincs otthon fehér damaszt terítőd, akkor azt itt tudod megnézni és megrendelni.

Ajándék: érdemes ezt a futót ajándékba is adni. Mindenki érétkelni fogja. Itt még a méretekre sem kell ügyelni, hiszen karácsonykor mikor összejön a család, szinte nindenhol kinyitják az asztalokat, amik így nagy méretüek lesznek, ezért ezt a hosszú futót mindenki kitudja használni. Érdemes már a nagy őszi névnapokra, mint Erzsébet, Jolán, Katalin ezt adni ajándékba. Hidd el, hogy örömet fogsz vele szerezni.

Kezelése: nagyon egyszerű a terítő kezelése. Bedobhatod a mosógépbe és mossad 40 C-on. Forró vasalóval vasalhatod a futót. Ha véletlenül folt esik a terítőn, nincs nagy baj. Használj folteltávolító adalékanyagot. Ez egy szuper dolog, amit már sok helyen lehet kapni. Tapasztalatom szerint nincs az a folt, amit a segítségével ne lehetne eltávolítani. Ha így kezeled a terítődet, biztos lehetsz benne, hogy sok éven keresztül fogod tudni használni!

További információk

Súly 80 g
Méretek 175 x 30 cm