Akció!
Kockás szövött terítő - ovális méretekben

Kockás szövött terítő – ovális méretekben

8.900 Ft11.000 Ft 7.150 Ft8.800 Ft

Kockás szövött terítő vékony arany erezéssel, ovális méretekben. Méretei: 180×150 cm ovál, 220×150 cm ovál és 240×150 cm ovális. Anyaga pamut, mosógépben 40 C-on mosható, forró vasalóval vasalható!

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Termékleírás

Kockás szövött terítő bordó és zöld kockával,  arannyal átszőve. Kockás szövött terítő, melynek az utolsó ovális méreteit árulom. 180×150 cm ovális, 220 és 240 cm-es ovális terítők. Ez a terítő rendkívül elegáns, mutatós, nem csak szerintem, hanem a vásárlók szerint is. Tavaly még tizenhárom méretben kínáltam, de nagyon gyorsan eladtam. Mára már csupán ez a pár darab ovális mérete maradt meg.

Ez a kockás terítő a színei és a mintája alapján, egész éven át használható. A vékony arany erezete viszont elegánsá, ünnepivé teszi. Egy kis karácsonyi dekorációval kiegészítve, tökéletes az ünnepekre, vagy az adventi asztalra. Javaslom, hogy használd az advent teljes időszakában. Ne csak az ünnep három napján, hanem négy héten keresztül használd az asztalodon. Meglátod, hogy gyönyörű terítőd lesz, mutatós, amivel megteremtheted a karácsonyi hangulatot a lakásodban.

Kiegészítés: kiegészítheted egy bordó, vagy egy zöld asztalközéppel, illetve asztali futóval ezt a terítőt. Az adventi koszorút is ezekre az asztalközepekre rakd, hiszen így kiemeled velük a köszorúdat. Gondolj csak arra, hogyha a mintás, vagyis a kockás alapterítőre helyezel bármit, az beleolvad a mintás alapba. Ha viszont alá teszel egy egyszínű terítőt, akkor jobban észrevehető lesz az a tárgy.

A másik kiegészítési ötletem, a textil szalvéta. Ebben a kategóriában rengeteg textil szalvétát találsz. Én a bordót, vagy a sötétzöldet javasolom. Ezzel a kockás terítővel, fehér egyszerű tányérokkal és egyszínű textil szalvétákkal, gyönyörű, elegáns asztalokat teríthetsz! Maradandó élményt szerezhetsz vele!

Ajándék: – tökéletes ajándéknak is ez a terítő. Ha pontosan tudod, hogy ovális asztala van annak, akinek viszed a terítőt, akkor feltétlenül ezt válaszd ajándéknak, mert nagy örömet fogsz vele szerezni! Ne félj a nagyobb méretektől sem, hiszen karácsonykor minden család kinyitja az asztalát és akkor a nagyobb méretekre van szükség.

Kezelése: nagyon egyszerű a kezelése ennek a terítőnek. Mossad mosógépben 40 C-on és ne feledkezz meg a színfogóról. Foltok esetén pedig használj folteltávolító adalékanyagot. Nincs az a folt, amit ne lehetne eltávolítani a segítségével. Forró vasalóval vasalhatod a terítőd!

További információk

méret

220 x 150 cm ovális, 180 x 150 cm ovális, 240 x 150 cm ovális